http://canadianpharmacyon.com/ canadian pharmacy pharmacy ratings http://buyphenterminewithoutprescription.net/

Mapszie - Magyar Pszichológusok Egyesülete

Változtassuk meg a gyerekkor kultúráját! Nyomtatás

 

Tisztelt Tagok és Érdeklődő Olvasók!

 

            Ismerkedjenek meg a CCFC – Campaign for Commercial Free Childhood -  Tartsuk távol a kereskedelmet a gyerekkortól – nevű mozgalomal. A nemzetközi civil szervezet székhelye a Harvard Egyetem, de az egész világon vannak hívei és támogatói. A szervezet rendszeresen tiltakozó kampányokat szervez a gyerekek kereskedelmi kihasználása ellen. Petíciókat, nyilatkozatokat fogalmaznak meg, minden eszközzel igyekeznek felhívni a nyilvánosság figyelmét.


December 15.-én kelt felhívásuk:

 

Változtassuk meg a gyerekkor kultúráját!

 

          2008 a vége felé közeledik és több, összefüggő esemény új energiával töltötte fel a CCFC erőfeszítéseit, hogy visszaszerezze a gyerekkort a korporációk kereskedőinek karmaiból. Úgy tűnik, nem maradhat fenn tovább olyan adminisztráció, amely a szabályozásnak szinte minden fajtáját elutasítja. Ha van bármilyen előnye is a mai gazdasági válságnak, akkor az a növekvő egyetértés: katasztrófához vezethet, ha a gazdaságra bízzuk, hogy szabályozza önmagát.
          Sajnos, a gyerekeket kihasználó korporációk túlságosan sokáig maguk írták a rájuk vonatkozó törvényeket. Szeretnénk hinni: 2009-ben egyedülálló alkalom nyílik a politika megváltoztatására annak érdekében, hogy megvédje a gyerekeket a gátlástalan kereskedelmi politikától.
          Nem lesz túl egyszerű. Mind a demokraták, mind a republikánusok le vannak kötelezve a korporációs érdekeknek és bűnrészesek a gyerekeknek szóló reklámok és kereskedelem eszkalációjában. Bizonyos, hogy minden erőfeszítés, amely arra irányul, hogy szabályozzuk a gyerekeknek szóló hirdetéseket, határozott ellenzésre fog találni a hatalmas anyagi erővel rendelkező gazdaság oldaláról. De az Ön segítségével elérhetjük, hogy a gyerekek érdeke valóban előbbre való legyen a korporációk érdekeinél!

    A CCFC honlapján bárki tájékozódhat a kampányokról, a szervezetről és a munkamódszeréről: www.commercialfreechildhood.org
 

Hírlevél

Feliratkozás a MaPsziE hírlevelére: A hírlevélben leginkább az egyesület által szervezett programokról adunk hírt, így például a pszichológia szabadegyetemekről, az általunk szervezett konferenciákról, és a pszichológia világát érintő témákról. Hírlevél általában havonta vagy kéthavonta jelenik meg.

 

A Hírlevélre való feliratkozáshoz klikk ide!

 

Mapszie - Magyar Pszichológusok Egyesülete Template by Ahadesign Támogatja a Joomla!