http://canadianpharmacyon.com/ canadian pharmacy pharmacy ratings http://buyphenterminewithoutprescription.net/

Mapszie - Magyar Pszichológusok Egyesülete

III. Miskolci Taní-tani Konferencia Nyomtatás

 

Meghívó


A Miskolci Egyetem Tanárképző Intézete, az MTA Miskolci Akadémiai Bizottság Neveléstudományi Szakbizottsága,  a Magyar Pedagógiai Társaság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Tagozata, valamint a Taní-tani alternatív iskolai folyóirat jövőre is megrendezi immár hagyományos konferenciáját. Mivel az elmúlt években komoly és növekvő érdeklődés mutatkozott a rendezvényünk iránt, idén a konferenciát kétnaposra bővítjük. Így reményeink szerint több lehetőség nyílik a szakmai beszélgetésekre és a kötetlen informális eszmecserékre is.

Konferenciánkon kiemelt helyet szeretnénk biztosítani az oktatás és nevelés aktuális, a pedagógus társadalmat, a szülőket és a gyerekeket foglalkoztató problémáinak, nyitott kérdéseinek, mint például az oktatás tartalma,  a fegyelem, az iskolai tanulás motivációja, az iskolai értékelés, a jutalmazás és büntetés, a pedagógus–szülő viszony, az integráció és a szegregáció.
A konferencia helyszíne: Miskolc, Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, 3529 Miskolc, Szigethy Mihály u. 8.
Időpontja: 2010. január 29-30.

A konferenciára benyújtható egyéni előadás és szimpózium terve. További részletek és regisztráció a ME Tanárképző Intézet honlapján keresztül

tanarkepzo.hu

Vajda Zsuzsanna
A Szervezőbizottság elnöke

 

Hírlevél

Feliratkozás a MaPsziE hírlevelére: A hírlevélben leginkább az egyesület által szervezett programokról adunk hírt, így például a pszichológia szabadegyetemekről, az általunk szervezett konferenciákról, és a pszichológia világát érintő témákról. Hírlevél általában havonta vagy kéthavonta jelenik meg.

 

A Hírlevélre való feliratkozáshoz klikk ide!

 

Mapszie - Magyar Pszichológusok Egyesülete Template by Ahadesign Támogatja a Joomla!